Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από το Δήμο Αμαρουσίου στις ευπαθείς ομάδες της ακριτικής Κόνιτσας, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα

Print Friendly, PDF & Email

Οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της ευρύτερης περιοχής  πραγματοποίησαν για δεύτερη φορά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ι.Σ.Α. κος Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κο Στέφανο Φούσα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.    

Κατά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παρέδωσε 30 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κάλυψη των ευπαθών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι « Η φωνή αγωνίας των ακριτών μας, επιτάσσει από εμάς το καθήκον να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαλύνουμε τις δυσκολίες τους και να συμβάλουμε στη κατεύθυνση να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους.»

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γεώργιο Ρομπόλη, με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και κατοίκους της περιοχής, στη διάρκεια της οποίας ο κος Πατούλης και ο συμπατριώτης τους κος Φούσας άκουσαν με αμέριστο ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με τη διαβεβαίωση ότι  θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.           

Η προσπάθεια συμπαράστασης σε ευπαθείς συμπολίτες θα συνεχισθεί σε όλους τους μικρούς Δήμους της χώρας, με το αξίωμα: «Το Κέντρο βρίσκεται στην Περιφέρεια», στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των γιατρών, αλλά και της εκπαίδευσης του κοινού σε θέματα που αφορούν στις πρώτες βοήθειες και στην πρόληψη της υγείας, η οποία έχει ξεκινήσει από διετίας με τη συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.                    

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_1


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_2


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_3


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_4


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_5


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_6


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_7


Στιγμιότυπα από το οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης στη ακριτική Κόνιτσα_8

Μετάβαση στο περιεχόμενο