Προληπτική πολιτική υγείας από το Δήμο Αμαρουσίου Εμβολιασμοί σε μέλη του ΚΑΠΗ κατά της γρίπης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόληψης στους πολίτες εντάσσεται στις πρώτες προτεραιότητες της κοινωνικής μας πολιτικής »

|download _.jpg file 110 KB|

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου για την παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόληψης στους πολίτες, ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, το Δημοτικό Πολυϊατρείο διενήργησε εμβολιασμούς κατά της γρίπης σε μέλη του ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων.


Στο κεντρικό ΚΑΠΗ ( Περικλέους 22 ), εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης ενενήντα οκτώ μέλη του ΚΑΠΗ από το εξειδικευμένο προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου.


 

Τα εμβόλια χορηγήθηκαν από το ΙΚΑ στους ασφαλισμένους του ταμείου και από το Πολυϊατρείο για τα μέλη του ΟΓΑ .


Τη σημασία που αποδίδει η Δημοτική Αρχή στην παροχή υπηρεσιών πρόληψης, στις οποίες εντάσσεται και η νέα αυτή πρωτοβουλία, καταδεικνύει η παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη στο κεντρικό ΚΑΠΗ κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών.


Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών και υπεύθυνος του Πολυϊατρείου κ. Αντώνης Παρτσινέβελος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτρης Καμπούκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ζωγόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο