Προγράμματα χειμερινού σκι για τους μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 311KB|Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη χειμερινή εξόρμηση του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2009, με συμμετοχή 55 παιδιών από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου. Μαθητές από την Ε’ και Στ’ τάξη, μαζί με το Διευθυντή του Σχολείου κο Ζιάραγκα, δασκάλες και γυμναστές του σχολείου και του Αθλητικού Οργανισμού, ανηφόρησαν στις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού και γεύτηκαν τη χαρά αυτού του χειμερινού αθλήματος.
Τα παιδιά που συμμετείχαν στο Σκι ήταν όλα ασφαλισμένα ως προς τη μετακίνηση και εκμάθηση τους στο πρόγραμμα, από το Δήμο Αμαρουσίου.
Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κα Ε. Λέκκα υπογράμμισε ότι «θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες δράσεις και για τα υπόλοιπα σχολεία. Αυτή άλλωστε είναι και η βούληση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές της πόλης κοντά στα αθλητικά προγράμματα και δραστηριότητες του Δήμου». Η κα Λέκκα ευχαρίστησε τον Διευθυντή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αθλητικό Οργανισμό και τη στήριξη του στο πρόγραμμα.
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο