Πρεμιέρα με δύο ξεχωριστές προβολές κάνει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Print Friendly, PDF & EmailΜε δύο ξεχωριστές κινηματογραφικές παραγωγές, την παιδική ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» και τη βραβευμένη παραγωγή NEBRASKA εγκαινιάζει τη φετινή θερινή περίοδο ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014.


Η προβολή της πρώτης παιδικής ταινίας «Ψυχρά και Ανάποδα» έχει προγραμματιστεί για τις 8:30 μ.μ. και θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας NEBRASKA στις 10:15 μ.μ.


Η είσοδος για το κοινό τη βραδιά της πρεμιέρας είναι ελεύθερη.


Στον γνώριμο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου 42 (δίπλα στο Εμπορικό κέντρο Αίθριον), μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία για μία ακόμα σεζόν να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια και να απολαύσουν ταινίες α’ προβολής, αλλά και παλαιότερες αγαπημένες, σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.


Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 8η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο Δημοτικός Κινηματογράφος να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλους.


Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους, για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο