Πρεμιέρα για τη φετινή χρονιά για τον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο του Αλέξανδρο, παρακολούθησε την ταινία στην πρώτη μέρα λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου.
|download file .jpg 192 KB|


Ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα, η αντιδήμαρχος κ.Ειρήνη Χαλιώτη με το σύζυγό της και ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου κ.Τ.Μαστροκωστόπουλος.
|download file .jpg 120 KB|


Με την προβολή της παιδικής ταινίας «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας», ξεκίνησε την Παρασκευή, 28 Μαΐου, η λειτουργία του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος», που παραμένει ένα σταθερό σημείο αναφοράς στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των Μαρουσιωτών.


Από νωρίς, δεκάδες γονείς μαζί με τα παιδιά τους κατέφθαναν στον κινηματογράφο για να απολαύσουν την ταινία, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που έχει δεχτεί παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αναβάθμισης.
 
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τα τελευταία τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή, θέλοντας να καταστήσει τον «Μίμη Φωτόπουλο» πόλο έλξης για ακόμα περισσότερους φίλους της έβδομης τέχνης, έχει προβεί σε μία σειρά από παρεμβάσεις που έχουν στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας του κινηματογράφου.   


Μέσα από χορηγίες που εξασφάλισε ο Δήμος, αντικαταστάθηκαν όλα τα παλιά καθίσματα, εγκαταστάθηκε νέο σύστημα ήχου dolby surround, ενώ τοποθετήθηκε και νέο χαλίκι στο δάπεδο. Επίσης, έγιναν εργασίες αναβάθμισης και εξωραϊσμού τόσο στην είσοδο του κινηματογράφου όσο και στο κυλικείο και τους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους.


Επίσης, στον «Μίμη Φωτόπουλο» προβάλλονται ταινίες πρώτης προβολής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο έχει διατηρηθεί στα ίδια χαμηλά επίπεδα, δηλαδή στα πέντε ευρώ για τους ενήλικες και τρία ευρώ για τα παιδιά και τους φοιτητές. 


«Τα νούμερα των εισιτηρίων που εκδίδονται κάθε χρόνο αποδεικνύουν ότι όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν βρει ανταπόκριση στο κοινό» τόνισε ο κ. Πατούλης, αναφέροντας πως τα τελευταία τρία χρόνια παρατηρείται μια σταδιακή αύξηση στην έκδοση των εισιτηρίων της τάξης του 60%.


Στην πρώτη μέρα λειτουργίας του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου, παραβρέθηκαν, εκτός από τον κ. Πατούλη, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημ. Καρλαύτης και Ειρήνη Χαλιώτη.


Μετάβαση στο περιεχόμενο