Ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Αμαρουσίου Γ. Πατούλης: Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει και εφέτος τα σχολεία της πόλης μας έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

Print Friendly, PDF & Email

Ένα μεγάλο εύρος εργασιών για την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης του Αμαρουσίου ολοκλήρωσε με επιτυχία η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στο πλαίσιο των εργασιών που υλοποιήθηκαν κατά τους θερινούς μήνες, υπό την επίβλεψη και το συντονισμό του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, ενισχύθηκαν οι λειτουργικές υποδομές των σχολείων  για τη διευκόλυνση του εκπαιδευτικού έργου με την  τοποθέτηση 125 νέων υπολογιστών σε 11 γυμνάσια και λύκεια, ανακατασκευάστηκαν τα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ σε 5 σχολεία, εξωραΐστηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι και πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια των μαθητών κατά την παραμονή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι «η νέα σχολική χρονιά βρίσκει και εφέτος όλα τα σχολεία της πόλης μας έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.
 Συνδράμουμε το έργο της εκπαίδευσης με όλες μας τις δυνάμεις, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε οι νέοι μας με την στήριξη και την άοκνη προσπάθεια των καθηγητών τους να πάρουν όλα τα εφόδια για την κατάκτησης της γνώσης, που θα διευρύνει τους ορίζοντές τους και θα τους βοηθήσει να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι χρήσιμοι στην κοινωνία.»

Ειδικότερα τα έργα που υλοποιήθηκαν ανά σχολείο αφορούν:
1ο Γυμνάσιο: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία,  προμήθεια 2 θυρών και επισκευή τουαλετών και πορτών αυτών.

2ο Γυμνάσιο: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, επισκευή σωληνώσεων -σωμάτων καλοριφέρ.

3ο Γυμνάσιο: Σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, επισκευή μόνωσης ταράτσας.

4ο Γυμνάσιο: Επισκευή μόνωση ταράτσας κλιμακοστασίου και καμινάδας καλοριφέρ, επισκευή τουαλετών και πορτών αυτών και συμπληρωματικές εργασία στις τουαλέτες, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, εργασίας επισκευής και συντήρησης δαπέδων υπαίθριων γηπέδων, αντικατάσταση κεντρικού πίνακα.

5ο Γυμνάσιο: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

6ο Γυμνάσιο: Σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία

7ο Γυμνάσιο: Εργασίες επισκευής και συντήρησης δαπέδων υπαίθριων γηπέδων, εργασίες  ελαιοχρωματισμού εσωτερικών αιθουσών – χώρων, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

8ο Γυμνάσιο: Προμήθεια 5 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων: Διόρθωση επιχρισμάτων οροφής, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, εργασίες ελαιοχρωματισμού εσωτερικών αιθουσών – χώρων.

1ο Λύκειο: Προμήθεια εγκατάσταση 2 κλιματιστικών μηχανημάτων, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, εργασίες επισκευής και συντήρησης δαπέδων υπαίθριων γηπέδων.

2ο Λύκειο: Επισκευή σωληνώσεων σωμάτων καλοριφέρ, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών.

3ο Λύκειο: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

4ο Λύκειο: Σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, επισκευή τουαλετών και πορτών αυτών, Επισκευή μόνωση ταράτσας κλιμακοστασίου και καμινάδας καλοριφέρ.

5ο Λύκειο: Σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

6ο Λύκειο: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

8ο Λύκειο: Επισκευή τουαλετών και πορτών αυτών, εργασίες επισκευής και συντήρησης δαπέδων υπαίθριων γηπέδων, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία, εργασίες ελαιοχρωματισμού εσωτερικών σε 15 αίθουσες.

9ο Λύκειο: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων: Προμήθεια 2 θυρών, διόρθωση επιχρισμάτων, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

ΕΠΑΛ Αναβρύτων: Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

1ο ΕΠΑΛ / 2ο ΕΠΑΛ/ 3ο ΕΠΑΛ: Σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία. 

3ο Ε.Κ. : Προμήθεια 12 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύνδεση με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.  

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο