Ποιος μιλά για σοβαρότητα, ο κ. Μπρέγιαννης;

Print Friendly, PDF & Email

Στην αγωνιώδη προσπάθειά του να κρύψει την άγνοια του για τα σοβαρά ζητήματα της πόλης, ο κ. Μπρέγιαννης, καταφεύγει για μια ακόμη φορά σε ύβρεις και συκοφαντίες.  • Κατηγορεί για έλλειμμα σοβαρότητας τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος δεν γνώριζε μέχρι που τον πληροφορήσαμε εμείς, ότι για να ενταχθεί στο πρόγραμμα JESSICA ένα επενδυτικό σχέδιο, θα έπρεπε το ακίνητο στο οποίο θα γινόταν η ανάπτυξη της επένδυσης να είναι ιδιοκτησίας του Δήμου (στην περίπτωση μας η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στο πρώην οικόπεδο του Ι.Γ.Ε).

  • Είναι δυνατόν να μιλά για έλλειμμα σοβαρότητας ο κ. Μπρέγιαννης, όταν για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά και μόνον τις υπαρξιακές πολιτικές του ανάγκες καταντά να χαρακτηρίζει ανούσια τα έργα που έχει παραδώσει στην πόλη η σημερινή Διοίκηση; Είναι ανούσια έργα οι νέοι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί που παραδόθηκαν ή πρόκειται να παραδοθούν; Το νέο κλειστό στο 2ο Γυμνάσιο Λύκειο; Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου; Τα νέα πάρκα και οι παιδικές χαρές; Οι δύο πεζογέφυρες επί της Κηφισίας; Τα νέα απορριμματοφόρα; Τα νέα Κ.Α.Π.Η και Κ.Ε.Π στις γειτονιές; Οι δεκάδες συνδέσεις νοικοκυριών με το αποχετευτικό δίκτυο; Τα περισσότερα από 1.000 νέα φωτιστικά σώματα στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού;

  • Είναι δυνατόν να μιλά για έλλειμμα σοβαρότητας ο κ. Μπρέγιαννης, όταν ο ίδιος ήταν αυτός που σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε χαρακτηρίσει μεγάλο και σημαντικό έργο τους κυβόλιθους του κ. Τζανίκου;

  • Διαζύγιο με τη σοβαρότητα έχει πάρει εδώ και καιρό ο κ. Μπρέγιαννης, κι όχι τώρα που ανέλαβε επικεφαλής του συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την περίοδο που ως απλός δημοτικός σύμβουλος καταψήφιζε και πολεμούσε χρήσιμα έργα όπως η Βιοκλιματική Ανάπλαση του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης μας. Έργα που προχωρούν χάρη στην επιμονή και διεκδίκηση της σημερινής Διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη προσωπικά.


Αφήνουμε το γκαφατζή επικεφαλής της αντιπολίτευσης να εκτίθεται με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα εκτός από το διαζύγιο με τη σοβαρότητα θα πάρει και διαζύγιο με τον μαρουσιώτικο λαό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο