Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του και την προσφορά του το φιλανθρωπικό εορταστικό Latin Party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Πλήθος χορευτών έδωσαν το «παρών» στο εορταστικό latin party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


~~Οι Αη Βασίληδες με τις χορευτικές φιγούρες τους έδωσαν ιδιαίτερη εορταστική νότα στο πρόγραμμα.Τις εντυπώσεις έκλεψε η μπάντα Flyingsteps κατά την εμφάνισή της.Καλές Γιορτές με ένα νέο Έτος γεμάτο Υγεία και Ζωντάνια ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προς τους παρόντες στη χορευτική βραδιά.


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών χορών του ΚτΠ Έφη Κεραμάρη, και την καθηγήτρια χορού Ν. Γαμζέλα.


 


 


Με τη συμμετοχή πολυάριθμων χορευτών και παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Latin Party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, που αυτή τη φορά εκτός από ψυχαγωγικό χαρακτήρα είχε και φιλανθρωπικό σκοπό.


Μαζί με τη διάθεση για χορό και διασκέδαση, πολλοί συμπολίτες μας, με ιδιαίτερη θέρμη ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα, σχολικά είδη, παιχνίδια αλλά και χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδιά, εγκαινιάζοντας μία νέα πρακτική για το εορταστικό Latin Party των Χριστουγέννων που πλέον θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ελπίδας και στήριξης των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.


Χορεύοντας δίνουμε ελπίδα σε όσους μας χρειάζονται ήταν το σύνθημα της εορταστικής βραδιάς που ήταν γεμάτη από ξέφρενους λάτιν ρυθμούς. Τις εντυπώσεις κέρδισε η εμφάνιση του χορευτή Ανδρέα Ίντρα, με παρτενέρ την καθηγήτριας λάτιν μιξ του ΚτΠ Ιωάννας Ντάρλα, υπό τους ρυθμούς της μπάντας Flyingsteps. Μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα γιορτής έδωσε στη βραδιά η χορευτική εμφάνιση με αγιοβασιλιάτικες στολές των σπουδαστών του τμήματος λάτιν χιπ χοπ σε χορογραφία της καθηγήτριάς τους Νικόλ Γαμζέλα.


Το σύνθημα της έναρξης της βραδιάς μαζί με τις καλύτερες ευχές του προς το πλήθος του κόσμου και των συμμετεχόντων στα καλλιτεχνικά προγράμματα που σταθερά αγκαλιάζουν τις χορευτικές βραδιές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με την προσφορά τους στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του ΚτΠ. «Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι χρέος μας να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με κάθε μέσο που έχουμε, όπως και να προσπαθούμε να τους προσφέρουμε διεξόδους εκτόνωσης και χαράς» σημείωσε ο κ. Πατούλης.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών χορών Έφη Κεραμάρη, καθηγητές των καλλιτεχνικών προγραμμάτων του ΚτΠ καθώς και πλήθος σπουδαστών και φίλων του χορού. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο