Πλήθος κόσμου γιόρτασε ως μια μεγάλη οικογένεια με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη το Πάσχα στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Εγκάρδιο ευχαριστώ από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τις τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς για τις ευγενικές και σημαντικές  χορηγίες τους

Ως μια μεγάλη οικογένεια το Μαρούσι γιόρτασε παραδοσιακά το Πάσχα με τη Δημοτική Αρχή και χιλιάδες κόσμου να παρακάθονται στο μεγάλο Πασχαλινό Τραπέζι που στρώθηκε στον Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου από το Δήμο Αμαρουσίου.

Συμπολίτες όλων των ηλικιών έγιναν  μια μεγάλη παρέα απόλαυσαν τον πασχαλινό οβελία και τα άλλα πασχαλινά εδέσματα, τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό, διασκέδασαν και χόρεψαν σε λαϊκούς και νησιώτικους ρυθμούς, με το μεγάλο ερμηνευτή Βαγγέλη Κονιτόπουλο, καθώς επίσης και το Γιώργο Κονιτόπουλο, τη Δήμητρα Κουρή και το Γιώργο Ρόδιο.

Το παραδοσιακό γλέντι διάνθισαν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα τμήματα Παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τα Τμήματα Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με όλους για υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο, σημειώνοντας:
 «Στο Μαρούσι γιορτάζουμε το Πάσχα ως μια μεγάλη οικογένεια. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι  μόνοι. Κανείς στην πόλη μας δεν είναι μόνος, ιδιαίτερα μάλιστα τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με τη ευγενική υποστήριξη και προσφορά των σημαντικών χορηγών μας στρώσαμε ένα πλούσιο Πασχαλινό Τραπέζι με προσκεκλημένη όλη την πόλη. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συμπολίτες μας που τους διακρίνει η διάθεση για προσφορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς και τον καθένα χωριστά για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα.»                   

Οι ευγενικοί χορηγοί του Δήμου Αμαρουσίου για το Πάσχα  είναι οι κάτωθι:
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Σαράντης Α.Ε. , Βιανέξ Φαρμακευτική, Μαρτίνος Θανάσης Ναυτιλιακή, Motor Oil, Ελληνικά Πετρέλαια, Andros Maritime Ναυτιλιακή.
Τα Σούπερ Μάρκετ: Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, ΟΚ Markets, Βερόπουλος
Επίσης η Polly Bag, οι φούρνοι ΒΕΝΕΤΗΣ Λυκόβρυσης, η ταβέρνα ΤΖΙΜΗΣ  και ο ιδιώτης κος Ξυφαράς.

Οι παραγωγοί: Θ. Αποστολόπουλος, Δ. Δρόσος, Γ. Καμπαξής, Σ. Γιαννόπουλος, Θ. Καψάλης, Α. Ντάση, Η. Κουτρουμάνος, Σ. Πατέλης, Κ. Κολοκυθάς, Δ. Βουρδουμπάς, Γ. Καρχιλάκης, Γ. Μπάτρης, Π. Ζαχαριουδάκης,Χ. Βασιλοπούλου, Θ. Πέδης, Ζ. Κατσαμπούκας, Δ. Μουτσέλου, Π. Σουμάκης, Δ. Μπουκοβίνος, η οικογένεια Χατζηγαβριήλ, οι φούρνοι ΠΑΞΑΜΟΣ και η βιοτεχνία ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ.      

 

Σχετικά αρχείαΦωτογραφία (1)


Φωτογραφία (2)


Φωτογραφία (3)


Φωτογραφία (4)


Φωτογραφία (5)


Φωτογραφία (6)


Φωτογραφία (7)


Φωτογραφία (8)


Φωτογραφία (9)


Φωτογραφία (10)


Φωτογραφία (11)


Φωτογραφία (12)


Φωτογραφία (13)


Φωτογραφία (14)

Μετάβαση στο περιεχόμενο