Πέντε νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Διασφαλίζουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, παραδίδουμε έναν οργανισμό που εγγυάται την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση του πολίτη»

Την ορκωμοσία πέντε νέων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ’ αριθ.1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο, που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας, περιβάλλοντος και διοίκησης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Είναι οι πέντε πρώτοι μόνιμοι υπάλληλοι που αναλαμβάνουν υπηρεσία από την αρχή του έτους αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό της εισδοχής επιλαχόντων στον Δήμο Αμαρουσίου στα 47 άτομα.

Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους στον Δήμο Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης, έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού, της αποδοτικότητας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Με παρέμβασή μας τόσο ως Διοίκηση του Δήμου όσο και ως Προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε πετύχαμε με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις στον Δήμο από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008. Έστω και τώρα, δέκα χρόνια μετά, εντάσσεστε στο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών του Δήμου. Μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχτεί συνολικά 47 άτομα και συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008 με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Στη συνάντηση για την υποδοχή και ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων από τον Δήμαρχο, παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Αντωνόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΠέντε νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1


Πέντε νέοι υπάλληλοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο