Πασχαλινές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προς όλα τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με το προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στο Νέο Τέρμα.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ άκουσαν επίκαιρα τραγούδια από τις χαρούμενες παιδικές φωνές.
 


Τρυφερά στιγμιότυπα  των παιδιών του Παιδικού Σταθμού στο Νέο Τέρμα με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. 


 


Κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Νέο Τέρμα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας τις θερμές ευχές του προς όλα τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και τις οικογένειες τους για τις ʼγιες Ημέρες του Πάσχα.         


Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς τα παιδιά, η υπεύθυνη του Σταθμού κα Αγγελική Κάββαλου και το προσωπικού υποδέχτηκαν το κο Πατούλη, ο οποίος   είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει επίκαιρα τραγούδια από τις παιδικές φωνούλες.


Εκ μέρους όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Αμαρουσίου, τα παιδιά προσέφεραν στο κο Δήμαρχο ως δώρο ένα στολισμένο καλαθάκι με πασχαλινά αυγά που φιλοτέχνησαν τα ίδια, καθώς και ευχετήρια κάρτα για τις γιορτές του Πάσχα. Επίσης του προσέφεραν μία χειροτεχνία ως δώρο για το γιο του Αλέξανδρο.


Ο κος Πατούλης μαζί με τα «Χρόνια Πολλά» και τις εγκάρδιες ευχές του για τις γιορτές του Πάσχα στα ίδια και στις οικογένειες τους, προσέφερε σε ένα- ένα στα παιδιά ένα σοκολατένιο πασχαλινά δώρο.       


Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, κος Νικόλαος Κάββαλος, η υπεύθυνη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών κα Μαρία Κάβουρα και η εργαζόμενη στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Σοφία Κοτσοβού.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο