Πασχαλινά είδη δια χειρός των παιδιών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου στο φιλανθρωπικό εορταστικό bazaar

Print Friendly, PDF & Email

Πασχαλινά είδη όπως λαμπάδες, κεριά και διάφορες άλλες χειροποίητες δημιουργίες, που κατασκεύασαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) του Δήμου Αμαρουσίου με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους, διέθεσαν και φέτος στο πασχαλινό φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου.

Κοντά στους διοργανωτές του bazaar εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη.

Η κ. Λέκκα, θαύμασε τις δημιουργίες των παιδιών, τα συνεχάρη για τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία τους, και εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ευχήθηκε σε όλους, παιδιά και προσωπικό του Κέντρου, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το bazaar κέρδισε τα βλέμματα των περαστικών, πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα κάποιο από τα χειροποίητα πασχαλινά αντικείμενα των παιδιών ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους.

 

Σχετικά αρχείαΤο προσωπικό του κέντρου με την πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ε. Λέκκα Καλαντζάκη.


Στιγμιότυπο από τη διάρκεια του bazaar.

Μετάβαση στο περιεχόμενο