Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη 320 μ.Χ. – 1453 μ.Χ» από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ώρα 19:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου
 

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρουσιάζει το βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Κασωτάκη, με τίτλο: «Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη 320-1453 μ.Χ. Ιστορία και Πολιτισμός» σε μία εκδήλωση που πραγματοποιείται με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Η βιβλιοπαρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 και θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Κείμενα θα διαβάσουν η Εύα Καμβύση, η Δέσποινα Ελαιοπούλου και η Χρυσούλα Λαζαρίδου.

Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης έχουν επιμεληθεί ο Μανώλης Χριστοδούλου, ο Λευτέρης Ανδριώτης και ο Αντώνης Φανουράκης, και τη δραματοποίηση η Ευαγγελία Πισσώνη.

Κρητικούς χορούς θα παρουσιάσει η Ομάδα Χορού της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά αρχείαΠρόσκληση για την παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη 320 μ.Χ. – 1453 μ.Χ» από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο