Παρουσίαση στο Δήμο Αμαρουσίου του βιβλίου « Οι ήρωες του 1940 περιμένουν» του Γιώργου Σούρλα

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 505 KB

Την προσπάθεια του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γιώργου Σούρλα να φωτίσει με τη συγγραφή του βιβλίου « Οι ήρωες του 1940 περιμένουν » το θέμα με τους εκατοντάδες άταφους ήρωες του  έπους του ΄40, στήριξε ο Δήμος Αμαρουσίου με ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υποδεχόμενος τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Σούρλα υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι για τις αρχές και τις αξίες του ελληνισμού, να τιμούμε τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ο κ. Δήμαρχος «τιμούμε την προσπάθεια σας να συμβάλετε μέσα από τη συγγραφή ενός βιβλίου, ώστε για αυτούς τους  γενναίους πολεμιστές να φτιαχτεί ένα δικό τους μνημείο και να τους αποδοθούν οι τιμές που τους αξίζουν».

«Στοίχημα ζωής» χαρακτήρισε ο κ. Σούρλας την προσπάθεια να τιμήσουμε τους ήρωες αυτούς και όπως τόνισε το βιβλίο αποσκοπεί να ανοίξει και να δώσει έμφαση στο μεγάλο αυτό θέμα των άταφων νεκρών του Ελληνοαλβανικού Μετώπου.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιστράτηγος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού κ. Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος.

Τη συζήτηση συντόνιζε ο δικηγόρος, διεθνολόγος Γεώργιος Νούλας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο