Παρουσία του Νίκου Γκάλη, η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Δημήτρη Παπανικολάου

Print Friendly, PDF & Email

 

Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι η τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη

Με αφορμή την τιμητική εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και με τη στενή συνεργασία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου πραγματοποιήθηκε σχετική συνέντευξη τύπου παρουσία του Νίκου Γκάλη.

Ο Γ. Πατούλης χαρακτήρισε «συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας μύθος του αθλητικού στερεώματος να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

«Ευχαριστώ προσωπικά το Νίκο Γκάλη για την παρουσία του στο Nick Galis hall of famous game. Πρόκειται για ένα ζωντανό θρύλο του αθλητισμού ο οποίος με το ήθος του και την υποδειγματική αφοσίωση στους στόχους του, κατάφερε να εμπνεύσει και να αποτελέσει πρότυπο για χιλιάδες παιδιά. Η χώρα του οφείλει πολλά για όσα προσέφερε. Στο πρόσωπό του η Τοπική Αυτοδιοίκηση τιμά κάθε άνθρωπο ο οποίος με ήθος και αφοσίωση επιτυγχάνει τους στόχους του».  

Ο Ν. Γκάλης ευχαρίστησε την ΚΕΔΕ και προσωπικά τον κ. Πατούλη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν για τη διοργάνωση της αυριανής εκδήλωσης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του σε μια πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την πλευρά του  ευχαρίστησε την ΚΕΔΕ καθώς και το Δήμο Αμαρουσίου που στήριξε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, αλλά και τον Νίκο Γκάλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Ο Δ. Παπανικολάου προανήγγειλε ότι στόχος είναι αυτή η πρωτοβουλία να γίνει θεσμός.

Ο επικεφαλής χορηγιών του ΟΠΑΠ Α. Μπασδέκης και ο υπεύθυνος υλοποίησης της εκδήλωσης Μ. Φουντεδάκης εξήραν το αθλητικό μεγαλείο του Ν. Γκάλη και προανήγγειλαν εκπλήξεις στην αυριανή γιορτή του αθλητισμού. 

Η εκδήλωση, με τίτλο «Nick Galis hall of famous game», θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Νίκου Γκάλη, αύριο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και είναι υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από events με την ενεργό συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, ενώ το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της συχνότητας της Novasports1.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέχρι αύριο το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι   μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr. Κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Το σύνολο του ποσού θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία του Νίκου Γκάλη, η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Δημήτρη Παπανικολάου_1


Παρουσία του Νίκου Γκάλη, η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Δημήτρη Παπανικολάου_2


Παρουσία του Νίκου Γκάλη, η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Δημήτρη Παπανικολάου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο