Παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη τα εγκαίνια σύγχρονης παιδιατρικής κλινικής στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email 


download _.jpg file 163 KBdownload _.jpg file 380 KB

Σε μια λαμπρή τελετή και παρουσία πλήθους κόσμου, έγιναν χθες τα εγκαίνια της   Παιδιατρικής Κλινικής «ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ» στο χώρο του ΙΑΣΩ, επί της Λ.Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι.

Το «ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ» εγκανίασε ο Υπουργός Υγείας, κύριος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος του ομίλου ΙΑΣΩ κ. Ιωάννης Ζολώτας .

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε την ικανοποίηση του για την δημιουργία της νέας παιδιατρική κλινικής και επεσήμανε: «Είμαστε περήφανοι που ένας μεγάλος υγειονομικός οργανισμός δημιουργεί μια νέα παιδιατρική κλινική στο Μαρούσι. Μέσα από την ποιότητα των υπηρεσιών, το έγκριτο προσωπικό αλλά και την διάθεση για προσφορά που διακρίνει τους εργαζομένους του, πιστεύουμε ότι η συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου θα προσφέρει παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, ιδιαίτερα στις άπορες οικογένειες. Σ Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την διοίκηση του ΙΑΣΩ, ώστε να μέσα από τις υπηρεσίες πρόληψης να θωρακίζουμε τους πολίτες μας στο κομμάτι της υγείας του».

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν επίσης οι βουλευτές Ιωάννης Τραγάκης, Μαριέττα Γιαννάκου, ʼννα Ψαρούδα Μπενάκη, Παναγιώτης Αδρακτάς, Βάσω Παπανδρέου, Δημήτρης Λιντζέρης, η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Ντίνα Μπέη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος κ.α.

Το «ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ» είναι μία μοντέρνα νοσοκομειακή μονάδα που θα καλύπτει όλο το φάσμα των ιατρικών αναγκών των παιδιών με τη φροντίδα του κ. Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, Καθηγητή Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου της Πανευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρείας.

Το «ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ» έχει δυναμικότητα 65 κλινών, είναι εξοπλισμένο με την τελευταία βιοϊατρική τεχνολογία, διαθέτει ειδική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και  θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο