Παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη ο αγιασμός για τη νέα χρονιά των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δέχεται τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες των παρευρισκόμενων, παρουσία του Πρόεδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα και της καθηγήτριας των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών Μ. Γραφάκου για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
|download file .jpg 119Kb||download file .jpg 104Kb|


Στον αγιασμό των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για τη νέα χρονιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Νικόλαου Πέππα και της καθηγήτριας των Τμημάτων Μαλβίνας Γραφάκου.


Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην προσπάθεια των μελών να  κατακτήσουν το χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών, όπως είναι το μπατίκ, η κατασκευή μαριονέτας, το κόσμημα, η παιδική χειροτεχνία και η μικρογλυπτική. Παράλληλα συνεχάρη την καθηγήτρια των Τμημάτων  κα Γραφάκου για την προσφορά της στα μέλη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Ο κ. Πατούλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες από τους παρευρισκόμενους για τις αξιόλογες πρωτοβουλίες και δράσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, τόσο όσον αφορά τα προγράμματά του, όσο και για τη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.       

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο