Παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για τη βράβευση μελών του Δ.Σ και τη βράβευση της μαθήτριας που εισήχθη πρώτη στα ΑΕΙ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου συγχαίρει τη μαθήτρια Ελένη – Αγγελική Ντρέσιου για την πρωτιά και την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, καθώς και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γ. Παπαχρυσάνθου για την αξιόλογη αυτή εκδήλωση.
|download file .jpg 103Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Επίσης με τους τιμηθέντες Κ. Γαρδέλη, Γ. Μπινίκο, Α. Γούναρη και Η. Περδικούλη.
|download file .jpg 96Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραδίδει το κλειδί του Smart στην Ελένη Αγγελική Ντρέσιου που αρίστευσε στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ.
|download file .jpg 103Kb||download file .jpg 136Kb|


Στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για τη βράβευση των μελών του που είχαν διατελέσει  μέλη του Δ.Σ. καθώς και στη βράβευση της μαθήτριας του 9ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου Ελένης – Αγγελικής Ντρέσιου που αρίστευσε στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ, κατακτώντας την πρωτιά στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Ελένη -Αγγελική  Ντρέσιου για την πρωτιά της και την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία και στις επόμενες προσπάθειές της στο στίβο της ζωής. Παράλληλα εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Παπαχρυσάνθου για την αξιόλογη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.


Ο κ. Δήμαρχος παρέδωσε εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου στην κα Ντρέσιου το κλειδί ενός αυτοκινήτου Smart, το οποίο είναι το δώρο του Συλλόγου για την επιτυχία της, μαζί με τον έπαινο που της απένειμε ο Πρόεδρος τους Εμπορικού Συλλόγου.         
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η βράβευση των αριστούχων της πόλης είναι θεσμός για τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Φώτης Δρακοπαναγιωτάκης γιατρός πνευμονολόγος σήμερα στο Μαρούσι, που το 1991 σε αντίστοιχη εκδήλωση είχε τιμηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου.


Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου τον Κώστα Γαρδέλη για τη σημαντική προσφορά του στο Σύλλογο ως πρόεδρος και απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον Γιώργο Μπινίκο μέλος του Δ.Σ. και ταμία, την ʼννα Γούναρη γ. γραμματέα και ταμία και τον Ηλία Περδικούλη, ο οποίος συμμετείχε στα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο