Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «Μένουμε Ελλάδα… και Ζωγραφίζουμε»

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στη δημιουργό ʼντα Παπαντωνίου – Σολομώκου (δεξιά) και την κόρη της.

|download file .jpg 94Kb|


Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με έργα της δημιουργού ʼντας Παπαντωνίου – Σολομώκου, εμπνευσμένα από τα τοπία, τις εικόνες και τα χρώματα της Ελλάδας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Η έκθεση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, θα φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα) μέχρι τις 23 Μαρτίου 2011.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τη ζωγράφο για τα έργα της, όλα δημιουργίες με ξυλομπογιά, και της ευχήθηκε να συνεχίσει να είναι το ίδιο δημιουργική και στο μέλλον. Μαζί με τον Γιώργο Πατούλη, τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Χρηστάκης, και η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη.

Η έκθεση έργων ζωγραφικής με τίτλο: «Μένουμε Ελλάδα… και Ζωγραφίζουμε» λειτουργεί καθημερινά από 10:30 π.μ. έως τις 1:30 μ.μ. και από τις 5:30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ. και από τις 5:30 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο