Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Όταν ανθίζουν τα μανουσάκια» στο Δημαρχείο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και το πάνελ των ομιλητών στην επίσημη παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Χρυσούλας Δημητρακάκη «Όταν ανθίζουν τα μανουσάκια».
|download file .jpg 87Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο βήμα, καλωσορίζοντας τους παρισταμένους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
|download file .jpg 65Kb|


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, και παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Χρυσούλας Δημητρακάκη «Όταν ανθίζουν τα μανουσάκια». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με τη συνεργασία της Παγκρήτιας Ένωσης.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους στην επίσημη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε με επαινετικά λόγια για τη δημιουργό Χρυσούλα Δημητρακάκη και τη γραφή της.

«Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε στο Δήμο μας το νέο ποιητικό έργο μιας καταξιωμένης στο χώρο των γραμμάτων δημιουργού. Πηγή έμπνευσης και αφετηρία κάθε συγγραφικού ή ποιητικού έργου της Χρυσούλας Δημητρακάκη είναι η αγαπημένη πατρίδα, ο τόπος καταγωγής της, αλλά και της δικής μου καταγωγής, η Κρήτη. Η ποιητική συλλογή «Όταν ανθίζουν τα μανουσάκια» είναι βέβαιο ότι θα «ταξιδέψει» όποιον τη διαβάσει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Πατούλης, επεσήμανε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό της Χρυσούλας Δημητρακάκη, όπως και κάθε νέου αξιόλογου δημιουργού που πάει την ελληνική διανόηση ένα βήμα πιο μπροστά.

Για την ποιητική συλλογή «Όταν ανθίζουν τα μανουσάκια» μίλησαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννης Σταυρουλάκης, ο Διδάκτωρ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπος Δερμιτζάκης, και ο Κωνσταντίνος Κορίδης εκ μέρους των εκδόσεων Ιωλκός.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου απήγγειλε η ηθοποιός Μαρία Σπαντιδάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο