Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έκοψε την πίτα του και βράβευσε ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου ο Αθλητικός Όμιλος «Ακάδημος Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα Ορέστη Καρνέζη, παίκτη του Παναθηναϊκού, και Γρηγόρη Μάκκο, παίκτη της ΑΕΚ.
|download file .jpg 82Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, βραβεύει τον παίκτη της ΑΕΚ Γρηγόρη Μάκκο.
|download file .jpg 82Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας χαιρετισμό προς τους παρισταμένους στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου «Ακάδημος Αμαρουσίου» για την κοπή της πίτας του για το 2011.
|download file .jpg 98Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα και το γιό τους Αλέξανδρο,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελ. Λέκκα, Ρ. Χαλιώτη, Γ. Ζήκος, Σπ. Σταθούλης, Στ. Τσιπουράκης, Ν. Πέππας, ο Ειδικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Μπάρλας και πλήθος φίλων του Αθλητικού  Ομίλου «Ακάδημος Αμαρουσίου».
|download file .jpg 113Kb|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου «Ακάδημος Αμαρουσίου», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της τελετής βραβεύτηκαν, επίσης, ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, μέλη του αθλητικού ομίλου, αλλά και ο προπονητής μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στη φετινή τελετή βραβεύτηκαν ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Ορέστης Καρνέζης, και ο παίκτης της ΑΕΚ Γρηγόρης Μάκκος, παίκτες που και οι δύο ανέδειξαν το ταλέντο τους σε αθλητικές ακαδημίες και καταξιώθηκαν σήμερα να παίζουν σε μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τιμητικό έπαινο απένειμε ο «Α.Ο Ακάδημος Αμαρουσίου» και στον προπονητή του μπάσκετ του Γ.Σ.Α, Βαγγέλη Αλεξανδρή για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και σε πέντε μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου του αθλητικού ομίλου που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους βραβευθέντες αθλητές, νέες επιτυχίες στον προπονητή του μπάσκετ του Γ.Σ.Α, και συνεχάρη τον αθλητικό όμιλο για τη δραστηριότητά του, εκφράζοντας, παράλληλα, την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στην προσπάθεια του συλλόγου. «Ο Δήμος αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά των σωματείων της πόλης, και ιδιαίτερα των αθλητικών, που προσφέρουν γόνιμες διεξόδους στους νέους της πόλης μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ταλέντα τους, βρίσκεται στο πλευρό τους υποστηρίζοντας με κάθε ευκαιρία τη δράση τους».

Μετάβαση στο περιεχόμενο