Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του αθλητικού ομίλου «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Τις ευχές του στους παρευρισκομένους και στα μέλη του ομίλου «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» μετέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
|download file .jpg 92KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του ομίλου Κάτια Ηλιοπούλου, ενώ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
|download file .jpg 60KB|


 
Ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας, ενώ βραβεύει την αθλήτρια Έλενα Στεφοπούλου.
|download file .jpg 50KB|


Παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, των αθλητών, των αθλητριών, των προπονητών του ομίλου, αλλά και μελών και φίλων, έκοψε ο αθλητικός όμιλος βόλεϊ «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» Αμαρουσίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2012 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους αθλητές για τις προσπάθειές τους και σε ευχήθηκε σε όλους μέλη και αθλητές, μία καλή χρονιά, γεμάτη με επιτυχίες. «Από την πλευρά μας ως Δήμος θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός της προσπάθειάς σας. Πολύ σύντομα μάλιστα με τα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο ανατολικό Μαρούσι θα δώσουμε διέξοδο και στο θέμα των προπονήσεων σας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στον αθλητή Νίκο Γρκέτση, για την συνέπειά του κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και στην αθλήτρια Έλενα Στεφοπούλου, για την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο.


Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Αντώνης Παρτσινέβελος, Νίκος Αλεπούς, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, και Αθανάσιος Βλαχοπιώτης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο