Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Print Friendly, PDF & Email

Κοντά στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης για να παρακολουθήσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και να δώσει τις εγκάρδιες ευχές του στους γονείς και τα παιδιά για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα παιδιά με ευχάριστη διάθεση παρουσίασαν το σκετς που ετοίμασαν με την υποστήριξη των δασκάλων τους, με θέμα: « Η βασίλισσα του Χιονιού και οι προσπάθειές της να κάνει τους ανθρώπους κακούς παγώνοντας τις καρδιές τους. Θα τα καταφέρει όμως αν υπάρχει αγάπη και πίστη;»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη από καρδιάς τα παιδιά, το Διευθυντή του Σχολείου κ. Αθανάσιο Γρίβα και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και ευχήθηκε σε όλους «Καλές Γιορτές» με υγεία και πρόοδο.
«Είμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε με κάθε τρόπο για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να στερούνται για την πρόοδο τους σε υλικοτεχνικά μέσα και υποδομές, υποστηρίζοντας παράλληλα από τη δική μας θέση το σημαντικό και αξιέπαινο έργο του εκπαιδευτικού προσωπικού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς. Παραβρέθηκε επίσης η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη. 

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα (1)


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο