Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έπεσε η αυλαία της 49ης Πανελλήνιας Έκθεσης Καλλιτεχνικής Κεραμικής στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό παρουσία κεραμιστών και φίλων της κεραμικής τέχνης.
|download file .jpg 114 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τους  παρευρισκόμενους στην καθιερωμένη εκδήλωση με την παραδοσιακή ‘Ρεβυθάδα’.
|download file .jpg 107 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απονείμει στον κεραμίστα Κώστα Ταρτάση το πρώτο βραβείο που κέρδισε με το έργο ‘Τα Κεραμικά Δοχεία’.
|download file .jpg 98 KB|


Με την καθιερωμένη παραδοσιακή ‘Ρεβυθάδα’ και την απονομή των βραβείων και των επαίνων στους διακριθέντες, έπεσε η αυλαία της 49ης Πανελλήνιας Έκθεσης καλλιτεχνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους 62 κεραμίστες για τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής που με το ζήλο και το  μεράκι τους κρατούν ζωντανή την τέχνη που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την πολιτιστική παράδοση της πόλης. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι δίπλα τους και στηρίζει αυτή την προσπάθεια, ενώ επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι ‘επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής παραμένει η δημιουργία Κεραμικού Χωριού στο Μαρούσι και για το σκοπό αυτό η προσπάθεια δεν σταματά μέχρι η δημιουργία του χώρου αυτού να γίνει πραγματικότητα.’


Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Κώστας Γαλάνης, ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον και την στήριξη του στους  κεραμίστες και τόνισε ότι με τη συμβολή του Δήμου Αμαρουσίου παρά τις δυσμενείς συνθήκες, η 49η Έκθεση Κεραμικής είχε πανελλαδικά θετικό αντίκτυπο για όλους τους κεραμίστες.


Στην εκδήλωση επίσης απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε εννέα παλαίμαχους κεραμίστες για την προσφορά τους στην κεραμική τέχνη στο Μαρούσι. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο