Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και του Πρέσβη της Ινδονησίας τα εγκαίνια της Έκθεσης εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, η κ.Μ.Γραφάκου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο Πρέσβης της Ινδονησίας κ.Αχμάντ Ρασντί με τη σύζυγό του και η κ.Ελ.Γραφάκου.
|download file .jpg 144 KB|


Στο περιθώριο των εγκαινίων της έκθεσης, δασκάλες χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού χόρεψαν στους ρυθμούς του φλαμένκο, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους δεκάδες παρεβρισκόμενους.
|download file .jpg 139 KB|


ʼνοιξε χθες της πόρτες της η έκθεση των τμημάτων εφαρμοσμένων τεχνών του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου.


Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης και ο Πρέσβης της Ινδονησίας κ.Αχμάντ Ρασντί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των μαθητών των τμημάτων μπατίκ, μαριονέτας, μικρογλυπτικής, κοσμήματος, παιδικής χειροτεχνίας, μαρκετερί και των λοιπών τεχνών διακόσμησης, που όλες μαζί ονομάζουμε εφαρμοσμένες τέχνες.


Ο κ.Πατούλης καλωσόρισε τον κ.Πρέσβη και τον ευχαρίστησε για το τιμητικό ενδιαφέρον που δείχνει για τα καλλιτεχνικά δρώμενα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ συνεχάρη τους 350 μαθητές των τμημάτων και τις υπεύθυνες διδασκαλίας κ.κ.Μαλβίνα και Ελένη Γραφάκου.


Ο κ.Ρασντί ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την υποδοχή και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο που παράγει ο Δήμος Αμαρουσίου στον Πολιτισμό.


Στο περιθώριο των εγκαινίων της έκθεσης, δασκάλες χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού χόρεψαν στους ρυθμούς του φλαμένκο, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους δεκάδες παρεβρισκόμενους.


Παραβρέθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας και ο Δημ.Σύμβουλος κ.Γ.Πουλόπουλος.  


Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή ως την Πέμπτη 10 Ιουνίου.


Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 17:00-20:00


Είσοδος ελεύθερη.


Μετάβαση στο περιεχόμενο