Παρουσία των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση, Μεταναστευτικής Πολιτικής Τ. Χριστοδουλοπούλου, Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα και των Δημάρχων των περιοχών με προβλήματα λόγω των μεταναστευτικών ροών, η αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε

Print Friendly, PDF & Email

Με πρωτοβουλία του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, το μεταναστευτικό ζήτημα και τα προβλήματα που προκαλούνται στις τοπικές κοινωνίες από την αυξημένη εισροή προσφύγων θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 12 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ έχουν προσκληθεί οι Δήμαρχοι Λέσβου Σπύρος Γαληνός, Χίου Εμμανουήλ Βουρνούς, Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, Οινουσσών Στέφανος Βογιατζής, Καλυμνίων Ιωάννης Γαλούζης, Λέρου Μιχάλης Κόλιας, Αγαθονησίου Ευάγγελος Κοττορός, Κω Γεώργιος Κυρίτσης, Ρόδου Φώτιος Χατζηδιάκος, Χάλκης Μιχάλης Πατρός, Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας και Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, η Αναπληρώτρια Υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, και ο Αναπληρωτής Υπουργός για θέματα Ναυτιλίας Θόδωρος Δρίτσας.

Βασική θέση της Κ.Ε.Δ.Ε είναι ότι μέσω της συνεργασίας του Κεντρικού Κράτους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να βρεθούν οι λύσεις στο τεράστιο αυτό πρόβλημα για την χώρας μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο