Παρουσία πλήθους γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, η βράβευση από το Δήμο Αμαρουσίου των επιτυχόντων μαθητών της πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παρουσία πλήθους γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών. Δίπλα του ο Αντιδήμαρχος Επ. Κατσιγιάννης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Δ. Σμυρνής, Ν. Αλεπούς, και Δ. Πολυχρονιάδης.
|download file .jpg 151KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον χαιρετισμό του συγχαίρει τους μαθητές για τη σημαντική επιτυχία τους, προτρέποντάς τους να μην εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια.
|download file .jpg 183KB|

 
Στιγμιότυπο από την απονομή του τιμητικού επαίνου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου σε επιτυχούσα μαθήτρια.
|download file .jpg 126KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
|download file .jpg 147KB|


Γ. Πατούλης: Ο δικός σας ρόλος είναι ο πιο σημαντικός για το μέλλον της χώρας μας. Εσείς είστε η γενιά που έρχεται και θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Το μέλλον είστε εσείς!


Την προσπάθεια των μαθητών της πόλης για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση επιβράβευσε ο Δήμος Αμαρουσίου, σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, στην κατάμεστη από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης» του Κεραμικού Κέντρου Αμαρουσίου. 


Στην εκδήλωση που είναι πλέον θεσμός για το Μαρούσι, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης απένειμε τιμητικούς επαίνους στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ως ένδειξη αναγνώρισης του αγώνα και της προσπάθειας τους για την εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου που είναι η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στους αριστεύσαντες μαθητές προσφέρθηκε κεραμικό έργο τέχνης, ως συμβολικό δώρο για την επιτυχία τους.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη ολόψυχα τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πορεία τους.«Να είστε πάντα άξιοι και να μην εγκαταλείπετε ποτέ την προσπάθεια» τους προέτρεψε και πρόσθεσε:«Σε αυτόν τον αγώνα σας πολύτιμη ήταν η συμβολή και η στήριξη των γονιών και των εκπαιδευτικών σας, μέσα σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Και σε αυτούς τους αφανείς ήρωες εκφράζουμε σήμερα την αναγνώρισή μας. »


Αναφερόμενος στην κρίση αρχών και αξιών που βιώνει η χώρα μας χαρακτήρισε το ρόλο της νέας γενιάς τα επόμενα χρόνια ως τον πιο σημαντικό για το μέλλον της χώρας.
«Αν θέλουμε να έχουμε ως κοινωνία μέλλον, πρέπει να αλλάξουμε. Και σε αυτήν την αναγκαία αλλαγή, υπάρχουν πάντα οι πρωτοπόροι. Και οι πρωτοπόροι δεν θα είναι άλλοι από τη νέα μας γενιά. Από τα παιδιά που σήμερα βραβεύουμε, στο πρόσωπο των οποίων θέλουμε να δούμε την άλλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Την Ελλάδα της έμπνευσης, της δημιουργίας, της υπερηφάνειας και της αυτοπεποίθησης. Ο δικός σας ρόλος είναι ο πιο σημαντικός για το μέλλον της χώρας μας. Εσείς είστε η γενιά που έρχεται και θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Η γενιά που βιώνει στη εφηβεία της μια συνολική κατάθλιψη.Η δική σας γενιά  πρέπει να οπλιστεί με τη δύναμη του Έθνους. Με τη δύναμη της χώρας που μέσα από πολλές δυσκολίες , μπόρεσε και πήγε μπροστά. Η πρωτοπορία της πρωτοπορίας είστε εσείς! Το μέλλον είστε εσείς.»
Παράλληλα ο κ. Πατούλης υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου τα επόμενα χρόνια να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία τους των εκπαιδευτικών υποδομών της πόλης. «Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας, θα είμαστε δίπλα στα παιδιά της πόλης και τις ανάγκες τους.»


Οι επιτυχόντες μαθητές που βραβεύτηκαν αποφοίτησαν από τα εξής σχολεία του Αμαρουσίου:

1ο ΛΥΚΕΙΟ / 2ο ΛΥΚΕΙΟ /  3ο ΛΥΚΕΙΟ4ο ΛΥΚΕΙΟ / 5ο ΛΥΚΕΙΟ6ο ΛΥΚΕΙΟ / 8ο ΛΥΚΕΙΟ / 9ο ΛΥΚΕΙΟ1ο ΕΠΑΛ-2ο ΕΠΑΛ – ΕΠΑΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ /  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ.   


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτριος Καρλαύτης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Σμυρνής, Νικόλαος Αλεπούς, Παναγιώτης Σαγρής, Κων/νος Βλάχος, Κων/νος Ζαπαντιώτης και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο