Παρουσία δεκάδων πολιτών, ο Δημόσιος Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής

Print Friendly, PDF & Email

Απούσα η Αντιπολίτευση από μια κορυφαία διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου


Έγινε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων, ο Δημόσιος Απολογισμός της Διοίκησης σχετικά με την οικονομική και διοικητική πορεία του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος της Δημοτικής Δράσης. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, οι Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Αμαρουσίου παρουσίασαν το έργο των υπό την ευθύνη τους τομέων και τις παρεμβάσεις τους κατά το έτος 2008.
Δυστυχώς, στη διαδικασία δεν συμμετείχε η αντιπολίτευση. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Κ. Ρώτας και Τ. Γιαννακόπουλος ούτε καν προσήλθαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δε επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων κ. κ. Ηλ. Γιαννακάκος και Στ. Ραγκούσης αποχώρησαν πριν καν αρχίσει η Συνεδρίαση, αρνούμενοι να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να ακούσουν τον Απολογισμό της Διοίκησης του Δήμου αλλά και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και προτάσεις επί των πεπραγμένων.
Δικαιολογημένα απών ήταν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πάνος Αλεξανδρής, ο οποίος είχε ειδοποιήσει εγκαίρως ότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί.

Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο