Παρών στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Φιλάθλων Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Σπ. Σταθούλη, τον Πρόεδρο του ΤΟ. ΣΥ.Ν Αμαρουσίου Θαν. Βλαχοπιώτη και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αμαρουσίου κ.κ. Πέτρο Ροδίτη και Νικ. Γκίνη.
|download file.jpg 95 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με φιλάθλους της πόλης, στον ετήσιο χορό του συνδέσμου φιλάθλων Αμαρουσίου, σε στέκι της νεολαίας.
|download file .jpg 93 KB|


Στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αμαρουσίου, σε στέκι της νεολαίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία δεκάδων φιλάθλων της ομάδας μπάσκετ της πόλης.  


Ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φιλάθλους της πόλης για την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας μπάσκετ, καθώς και για τον επόμενο αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την πρόκριση της, στους οκτώ της Ευρωλίγκα.       


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κ. Σπ. Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Αμαρουσίου κ. Ανδρέας Παπαντωνίου και ο Πρόεδρος του ΤΟ. ΣΥ.Ν Αμαρουσίου  κ. Θαν. Βλαχοπιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο