Παρών στην κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για το πρόγραμμα ‘Καλλικράτης’ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη, τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ.Πατούλη, τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν.Χανίων Μ.Σκουλάκη και τον Δήμαρχο Καλλιθέας Κ.Ασκούνη και άλλους Δημάρχους της Αττικής.
|download file .jpg 107 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Περιφερειάρχη Γ.Σγουρό, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης Γ.Κουράκη και τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών Θεσ/νίκης Σ.Δανηϊλίδη.
|download file .jpg 111 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη.
|download file .jpg 88 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με ομολόγους του στην επιμορφωτική εκδήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα ‘Καλλικράτης’.
|download file .jpg 152 KB|


Στην εκδήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ.Γιώργο Παπανδρέου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης της ΤΕΔΚΝΑ, Γιώργος Πατούλης.


Στο περιθώριο της συνεδρίασης ο κ.Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους ομολόγους του Δημάρχους της Αττικής σε ζητήματα που αφορούν στην προσαρμογή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση με την εφαρμογή του προγράμματος ‘Καλλικράτης’


Ιδιαίτερα, ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων  Γιώργο Καμίνη  το θέμα της κοινωνικής πρόνοιας στις τοπικές κοινωνίες για την στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά και κοινωνικά συμπολιτών. Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας των Δημοτικών  Κέντρων Πρόληψης και συμφώνησαν στο επόμενο διάστημα να υπάρξει συνάντηση για το θέμα αυτό.


Παράλληλα, ο κ.Δήμαρχος είχε συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρό για θέματα που αφορούν στο Δήμο Αμαρουσίου, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη μία σειρά από αναπτυξιακά προγράμματα για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Ο κ.Δήμαρχος με την ολοκλήρωση της διημερίδας για την επιμόρφωση των νέων αιρετών της Αυτοδιοίκησης δήλωσε:
‘Το Μαρούσι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις που αφορούν στη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση και την προσαρμογή  στα νέα δεδομένα.
Το πρόγραμμα ‘Καλλικράτης’ προχωρεί με γοργούς ρυθμούς, παρά τις δυσκολίες.  Υπάρχει ωστόσο η διάθεση να συμβάλουμε, ώστε σύντομα να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το Μαρούσι τα επόμενα χρόνια να γίνει πρότυπη πόλη στην Αττική.’ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο