Παρών ο Δήμος Αμαρουσίου στις εορταστικές εκδηλώσεις των μαθητών που φοιτούν στα ειδικά σχολεία του Σικιαρίδειου Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 114 KB||download file .jpg 114 KB|
Με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εορταστικά θεατρικά σκετς ευχήθηκαν ‘Χρόνια πολλά’ τα παιδιά των ειδικών δημοτικών σχολείων σε όσους παρακολούθησαν τη γιορτή τους, μεταξύ των οποίων, η Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, κ.Χαλιώτη, και ο πρόεδρος του Σικιρίδειου Ιδρύματος, κ.Σιγουράκος


Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών ηλικίας 7-14 ετών που φοιτούν στα δύο ειδικά δημοτικά σχολεία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, παρέστη η Αντιδήμαρχος, Ρένα Χαλιώτη, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη. Τα παιδιά, παρουσία των δασκάλων, φίλων και των οικογενειών τους, παρουσίασαν εορταστικά θεατρικά δρώμενα και ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Η κ. Χαλιώτη μετέφερε στα παιδιά και στο διδακτικό προσωπικό των δύο σχολείων τις ευχές του Δημάρχου για ‘Όμορφες γιορτές και ένα ευτυχές και ειρηνικό νέο έτος’, και επανέλαβε τη σταθερή δέσμευση του Δήμου Αμαρουσίου για έμπρακτη υποστήριξη του πολύπλευρου έργου του σημαντικότατου αυτού Ιδρύματος.


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σικιαρίδειου ιδρύματος, Μανώλης Σιγουράκος, ευχαρίστησε τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο προσωπικά για τη συμπαράσταση τους προς τα παιδιά αλλά και για το ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάζουν κάθε δραστηριότητα, πρωτοβουλία και εκδήλωση του Ιδρύματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο