Παρών ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στην καλοκαιρινή εκδήλωση του «Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Αμαρουσίου».

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 107KB|


|donwload file .jpg 98KB|


 


Στην ετήσια αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του «Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Αμαρουσίου» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η γιορτή που έγινε στον υπαίθριο χώρο των γραφείων του Συλλόγου περιελάμβανε πλούσια εδέσματα, με τη συνοδεία μουσικής ενώ οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι της πρώτες πρωϊνές ώρες.
Παράλληλα, στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου λειτουργούσε η έκθεση ζωγραφικής του Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Καλογρίδη.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για την ωραία εκδήλωση, ενώ εξήρε το έργο του και προσωπικά το έργο της Προέδρου κας Ρένας Χαλιώτη σχετικά με την τιτάνια προσπάθεια για την καταπολέμηση της βαμβακίασης των πεύκων, χάρη στην οποία σώθηκαν τα πεύκα της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της πόλης.
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι «πολύ σύντομα θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής για τη Νέα Λέσβο που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.»

Από την πλευρά της η Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την αμέριστη συμπαράστασή του, ηθική και υλική στο έργο του Συλλόγου, καθώς και για το διαρκές ενδιαφέρον του να δοθούν λύσεις  στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο