Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ, Πατούλης στην μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη και τον εφημέριο Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Δανδουλάκη.Πλήθος ενοριτών συμμετείχε στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, με θέμα: «Ήλθες, ήλθες καλοκαίρι…»


Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, στο προαύλιο της εκκλησίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρόντος εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμου, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρχιμανδρίτη κ. Συμεών.


Στην εκδήλωση με θέμα:«Ήλθες, ήλθες καλοκαίρι…», παρουσία πλήθους ενοριτών οι χορευτικές ομάδες της ενορίας παρουσίασαν ελληνικού χορούς, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν μουσικά το μουσικό συγκρότημα του καθηγητή Βυζαντινής μουσικής κου Σωτηρίου Δογάνη και η πολυφωνική Χορωδία Γλυφάδας «Οι Μελωδοί».


Με ιδιαίτερη συγκίνηση οι ενορίτες του Αγίου Αθανασίου παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις τιμής στον πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Εμμανουήλ Δανδουλάκη για την πεντηκονταετή ιερατική διακονία και προσφορά του στην εκκλησία. Ο Δήμαρχος κος Πατούλης απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον πατέρα Μανώλη, του ευχήθηκε να γιορτάσει και άλλα 50 χρόνια, αγωνιζόμενος για το καλό των ενοριτών του.
Με τιμητική πλακέτα τιμήθηκε επίσης από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμανδρίτη κ. Συμεών που παρευρέθη στην εκδήλωση για το σκοπό αυτό, καθώς και από το Δήμαρχο Χαλανδρίου κο Γιώργο Κουράση.       
  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Παγκρήτιας Ένωσης κος Γεώργιος Πατεράκης. Επίσης οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Κώστας Αντωνόπουλος.       

Μετάβαση στο περιεχόμενο