Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το βουλευτή Μ. Ανδρουλάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» Α. Χαιρέτη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Κ. Μανιάτη, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Καρλαύτη, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη, το Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Κάββαλο και άλλους φίλους της Κρήτης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης «Κρηταγενής Ζευς».


 


Στην κρητική βραδιά για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», με τη συμμετοχή εκατοντάδων μελών και φίλων της Μεγαλονήσου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.          


Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής κος Μίμης Ανδρουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κος Κώστας Μανιάτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης και Νικόλαος Κάββαλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης, ο Πρόεδρος Ανωγειανών Αττικής  κος Γιάννης Μανουράς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.  


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παριστάμενους για υγεία και δημιουργικότητα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ομοψυχία και συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη συγκυρία που πλήττει τη χώρα μας και τους πολίτες. Παράλληλα συνεχάρη τον Πρόεδρο κο ʼρη Χαιρέτη και τα μέλη του Δ.Σ. για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η πολιτιστική παράδοση της Κρήτης, καθώς και για τη συμμετοχή τους στις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης.


Τη βραδιά διάνθισε μουσικά με τραγούδια της Κρήτης, το συγκρότημα του Μανώλη Ψαλίδι, ενώ τη χορευτική επιδεξιότητά τους παρουσίασαν τα μέλη του χορευτικού τμήματος της Ένωσης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο