Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Θεοχάρη και τα μέλη του Δ.Σ.

Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ο κ. Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε μία Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία, Πρόοδο και Κοινωνική Αλληλεγγύη, ενώ επανέλαβε το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Ψαλιδίου, επισημαίνοντας ότι η αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο θα συνεχισθεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βασίλης Κόκκαλης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Νικόλαος Πέππας,  Κώστας Ρώτας, Στέφανος Τσιπουράκης και από τη μείζονα αντιπολίτευση ο Ελευθέριος Μαγιάκης και η Μαίρη Διακολιού.      

 

Σχετικά αρχείαΠαρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο