Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα το Δ.Σ. και τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου υποδέχτηκαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη στα γραφεία του Συλλόγου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2015, με τις ευλογίες του π. Ευγένιου του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου.

Στον εγκάρδιο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης παράλληλα με τις θερμές ευχές του για το Νέο Έτος προς όλους τους παριστάμενους, υπογράμμισε το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στα ζητήματα που αφορούν τη γειτονιά του Ψαλιδίου, σημειώνοντας ότι μετά την έγκριση από την Περιφέρεια, άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα για την απορροή των ομβρίων υδάτων, και τη διάνοιξη της οδού Κυρίλλου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτρης Θεοχάρης ευχόμενος «Καλή Χρονιά» σε όλους,   ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου τον κο Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον του, με τη διαβεβαίωση ότι η αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με το Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχισθεί προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και εκ μέρους της μείζονος πλειοψηφίας ο Ελευθέριος Μαγιάκης και η Αικατερίνη Ψάλτη.
Συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Δημήτρης Μαρκόπουλος- Αντιπρόεδρος, Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης – Γραμματέας, Ελευθερία Ανδριοπούλου- Βοηθός Γραμματέα, Κώστας Σολδάτος- Ταμίας, Ευάγγελος Λουκίσας- μέλος, Νικόλαος Πασαδέλλης – μέλος.                                   

 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμές ευχές για το Νέο Έτος με τους πολίτες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμές ευχές για το Νέο Έτος με τους πολίτες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου. (2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, παρουσία του π. Ευγένιου του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, του Προέδρου Δ. Θεοχάρη και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο