Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο 14ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ορθοπεδικής Παίδων.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 25KB|


 


Το  σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πρόληψη των ορθοπεδικών νοσημάτων ,τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας  Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο του 14ου Πανελλήνιου Συμποσίου Ορθοπεδικής  Παίδων ,που  έλαβε χώρα στις 22-24 Μαΐου στην Αθήνα.

Στο Συμπόσιο συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό  οι οποίοι παρουσίασαν  όλες τις νεότερες  εξελίξεις της ορθοπεδικής.

Στο χαιρετισμό  που απηύθυνε ο  κ. Πατούλης  αναφέρθηκε  μεταξύ  άλλων στο υψηλό επίπεδο των  δράσεων της Ορθοπεδικής Εταιρίας και του Κολεγίου. Ειδικότερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε τα εξής:
«Η προσπάθεια  είναι να διατηρηθεί η γνώση σε υψηλό επίπεδο και να ενημερωθούν οι νεότεροι συνάδελφοι για τις σημαντικές εξελίξεις της επιστήμης  με στόχο την  βελτίωση της παρεχόμενης ορθοπεδικής φροντίδας των παιδιών.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς με στοχευόμενα προγράμματα στα σχολεία μέσω του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη και την έγκαιρη  διάγνωση αυτών των νοσημάτων».


Μετάβαση στο περιεχόμενο