Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου για τα 55χρόνια από την ίδρυσή του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης στην εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου για τα 55χρόνια από την ίδρυσή του.
|download file .jpg 115 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ομίλου Ιωακείμ Ουίλς.
|download file .jpg 115 KB|


Στην εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου για τα 55 χρόνια από την ίδρυσή του, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Δ.Σ. του Ομίλου.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, παρουσία φίλων του Ομίλου, παλαιών και νέων μελών.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων τόνισε το σημαντικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια από τον Όμιλο και συνεχάρη παλαιά και νέα μέλη για την πολύχρονη προσφορά τους στο Μαρούσι.
Παράλληλα υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό του Ομίλου, στηρίζοντας και συνδράμοντας με όποιο τρόπο μπορεί το έργο του. Για μας υπογράμμισε ο κ.Πατούλης οι Σύλλογοι της πόλης μας είναι συνομιλητές και συνεργάτες μας για τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη μας.


Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ.Ιωακείμ Ουίλς συνεχάρη τον κ.Πατούλη για το έργο που έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια στο Μαρούσι και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του, που με δική του πρωτοβουλία παραχωρήθηκε χώρος για τις ανάγκες του Ομίλου στον υπαίθριο χώρο της Βορέιεου Βιβλιοθήκης. Τόσα χρόνια σημείωσε ο κ.Ουίλς δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς για να βρούμε στέγη.  


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Καρλαύτης, Ιω.Πουλόπουλος, Δ.Καμπούκος και Ε.Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο