Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην Γιορτή της Τσικουδιάς που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς»

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» Α. Χαιρέτη, τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα και Επ. Κατσιγιάνη και το Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Κάββαλο.
|download file .jpg 98KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου Κων/νο Κανελλάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γ. Καστρινάκη.
|download file .jpg 92KB|

 
Στιγμιότυπο από το Κρητικό γλέντι, με τις μελωδίες του δεξιοτέχνη λυράρη   Αλέξανδρου Παπαδάκη.
|download file .jpg 108KB|


Την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή κρητική βραδιά με άφθονη ρακί και παραδοσιακά εδέσματα, είχαν τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», στη γιορτή της Τσικουδιάς.


Στην γιορτή, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τη διπλή ιδιότητά του, καθώς έλκει και την καταγωγή του από την Μεγαλόνησο.                 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης εκδηλώσεων που κρατάνε ζωντανή την κρητική παράδοση και φέρνουν σε επαφή τη νέα γενιά με τις ρίζες της, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κάθε προσπάθεια, που διατηρεί και ενισχύει την πολιτιστική μας παράδοση και ταυτότητα.                    


Στο κρητικό γλέντι, εκατοντάδες συμπολίτες μας χόρεψαν και τραγούδησαν με τις μελωδίες του δεξιοτέχνη λυράρη Αλέξανδρου Παπαδάκη.   


Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ν. Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Κάββαλος, Ν. Αλεπούς, Αικ. Αναστασιάδου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο