Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου για την ενίσχυση του συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου κ. Μ. Ουϊλς, μέλη του Δ.Σ. και φίλους του Ομίλου.
|download file .jpg 81KB||download file .jpg 127KB||download file .jpg 98KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους φίλους και τα μέλη του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.


Στην εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού Συλλόγου ‘Μέριμνα του Γήρατος’ ενόψει της χειμερινής περιόδου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη το Δ.Σ. του Ομίλου για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει προσφέροντας ψυχαγωγία στα μέλη και τους φίλους του, παράλληλα με εκδηλώσεις όπως αυτή, που ενισχύουν τους φιλανθρωπικούς συλλόγους της πόλη μας, οι οποίοι επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο και  έχουν ανάγκη την υποστήριξη και συμπαράστασή μας.          


Αναφερόμενος στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ‘παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες  με σκληρή, επίμονη προσπάθεια και συνεχή διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία των όσων οφείλει στην πόλη μας προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου μας. Στο πλαίσιο αυτό -πρόσθεσε- πρόσφατα το Περιφερειακό Συμβούλιο ένα από τα δέκα έργα που ενέκρινε για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ είναι η ανάπλαση του ιστορικού εμπορικού κέντρου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την ένταξη στο ΕΣΠΑ, έργων που θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές της πόλης μας.’


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Καμπούκος και Νικόλαος Αλεπούς.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο