Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι αθλητές μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Αμαρουσίου στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη.
|download file .jpg 118Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Αμαρουσίου».
|download file .jpg 100Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Αντ. Τσέκενη και τους αθλητές του Συλλόγου που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
|download file .jpg 95Kb|


Τους αθλητές μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Αμαρουσίου που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση του συλλόγου για την κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Σπ. Λούη την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2011 και όπως κάθε χρόνο προηγήθηκε φιλικός αγώνας βόλεϊ και μπάσκετ μεταξύ των αθλητών του συλλόγου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Αντ. Τσέκενη και τα μέλη του Δ.Σ. για την συστηματική προσπάθειά τους, σημειώνοντας ότι η υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στο σύλλογο πιάνει τόπο, γεγονός που αποδεικνύουν τόσο οι επιτυχίες των αθλητών, όσο και η συμμετοχή  του κόσμου. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι του χρόνου η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο