Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον εορτασμό του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συμμετείχε στην περιφορά της Ιερής Εικόνας Ζωοδόχου Πηγής με τη σύζυγο του κα. Μαρίνα Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο παρουσία πλήθους πιστών, ανήμερα της εορτής του ομώνυμου ναού στο Ψαλίδι.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους στον εορτασμό του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους συμμετέχοντες στο λαϊκό γλέντι που ακολούθησε για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής.


Στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Ψαλίδι ανήμερα της εορτής συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους πιστών.


Μετά τον εόρτιο εσπερινό από τον Ιερό Κλήρο του Ναού και με τη συμμετοχή εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.


Την περιφορά της εικόνας στους πέριξ του ναού δρόμους ακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του κα. Μαρίνα Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Αντώνης Παρτσινέβελος, Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Γιώργος Ιατρίδης και Παναγιώτης Σαγρής. Συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος κα. Βάσω Τζιτζικοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» και η Πρόεδρος κα. Ελένη Βλάχου Σταματάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ανεγέσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής.


Στο λαϊκό γλέντι που ακολούθησε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου,
 ο κ. Πατούλης απηύθυνε θερμές ευχές προς τους παρευρισκόμενους για τις ʼγιες Ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής για το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για την αποπεράτωση του ναού, ο οποίος όπως είπε «θα είναι ένα πραγματικό στολίδι στο Ψαλίδι», ενώ αναφερόμενος στα έργα που εκτελούνται από το Δήμο Αμαρουσίου στη γειτονιά του Ψαλιδίου, σημείωσε ότι τα έργα που έχουν προγραμματισθεί θα υλοποιηθούν παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διέρχεται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Την εορταστική ατμόσφαιρα διάνθισαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων στο λαϊκό γλέντι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο