Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και των Special Olympics

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 222KB||download .jpg file 174KB|• Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι αθλητές των Special Olympics στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργάνωσε ο Ροταριανός όμιλος Πεντέλης την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για το Δήμο την παρουσία των Special Olympics στο χώρο του Δημαρχείου, και όπως ανέφερε υπάρχει ήδη μία σημαντική συνεργασία για την ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών μας που με τις επιδόσεις τους μας κάνουν υπερήφανους.
« Στην προσπάθεια σας αυτή είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σας» τόνισε ο κ. Δήμαρχος, ευχόμενος σε όλους προσωπική υγεία και ευτυχία.   
Πιστεύω πρόσθεσε «ότι έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιώσουμε την κοινωνία μας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την προσπάθεια όλων μας.»
 Ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο της κας Μαγιόρκας Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου, η οποία ήταν και η συντονίστρια της εκδήλωσης.

Η βραδιά έκλεισε με μία παράσταση του καραγκιόζη που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, προσφορά του ιδρύματος ‘Πάνος βοήθεια στα παιδιά’ Aξίζει να σημειωθεί ότι το Μαρούσι θα φιλοξενήσει τους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics το 2011.

• Επίσης ο κ. Δήμαρχος παραβρέθηκε την ίδια ημέρα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του βουλευτή Β’ Αθήνας και Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ʼρη Σπηλιωτόπουλου.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, ενώ παράλληλα ο κ. Δήμαρχος έθεσε στον κ. Υπουργό μία σειρά από θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.
Ειδική αναφορά έγινε για τα έργα που δρομολογούνται στο Μαρούσι από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων. 
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο