Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην επίσημη τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατά την προσέλευση στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσημη τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Στην επίσημη τελετή ανάληψης της Ελλάδας της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης,παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και των Ευρωπαίων Αξιωματούχων, του Προέδρου της Κομισιόν κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπέι, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης.


Ο κος Πατούλης ευχήθηκε στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά το έργο της Ελληνικής Προεδρίας να στεφθεί με επιτυχία, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ανταποκριθεί επάξια στις Ευρωπαϊκές προκλήσεις, συνεισφέροντας στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, σε μία ιδιαίτερα σύνθετη και απαιτητική Ευρωπαϊκή προοπτική.

Μετάβαση στο περιεχόμενο