Παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την υποστήριξη της Μαρουσιώτικης οικογένειας

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνάντηση με στελέχη του Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ο. συμφωνήθηκε η φιλοξενία επιπλέον βρεφών και προνηπίων στον Παιδικό Σταθμό του Ταμείου      

Στη διεύρυνση της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Ταμείου  Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας /Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ ( Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ω. ) για τη φιλοξενία στον Παιδικό Σταθμό του Ταμείου περισσότερων βρεφών, αλλά και προνηπίων από οικογένειες της πόλης του Αμαρουσίου, συμφώνησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και στελέχη του Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ο., στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.         

Στη συνάντηση παρουσία της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ω. κ. Νικόλαος Δομένικος, η Υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού κα Ελένη Καραχάλιου, ο Δ/ντης Παροχών Πρόνοιας Θεόδωρος Ντούφας και ο Προϊστάμενος Τμήματος Παροχών Πρόνοιας Ασφαλισμένων Κ/ΔΕΗ κ. Βιβιάνος Ζάνος.          

Ο Παιδικός Σταθμός του Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ω.  που στεγάζεται στην οδό Σωρού 92 στο Μαρούσι, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, φιλοξενεί την τελευταία τριετία 16 βρέφη από οικογένειες της πόλης του Αμαρουσίου.      
Πλέον, μετά τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ο Παιδικός Σταθμός θα δεχθεί επιπλέον βρέφη, καθώς και παιδιά ηλικίας μέχρι 2, 5 ετών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη σημαντική αυτή εξέλιξη μέσα από την πολυετή και αγαστή συνεργασία με το Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ο. Στόχος μας –σημείωσε- είναι η στήριξη στην πράξη των οικογενειών της πόλης μας και η εξυπηρέτησης της εργαζόμενης μητέρας. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, αλλά και ο Παιδικός Σταθμός του Τ.Α.Υ.Π.Ε.Κ.Ο. που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Μαρούσι προσφέρουν  στα  Μαρουσιωτάκια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας την ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Θα συνεχίσουμε άοκνα την προσπάθεια μας για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών ποιότητας σε κάθε οικογένεια, σε κάθε εργαζόμενη μητέρα.           

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ στο τηλέφωνο: 213-20.31.944  

 

Σχετικά αρχείαΠαρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την υποστήριξη της Μαρουσιώτικης οικογένειας

Μετάβαση στο περιεχόμενο