Παρατείνεται έως 5 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής αίτησης για τις 50 υποτροφίες διετούς φοίτησης για οικονομικά ευάλωτους δημότες Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς της  ΚΕΔΕ σε συνεργασία  με τη ΣΒΙΕ

 

 

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής  στο πρόγραμμα υποτροφιών της ΣΒΙΕ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ανθρωπιάς της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τη Σχολή. 

Το πρόγραμμα αφορά 50  πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης για οικονομικά  ευάλωτους δημότες της Αττικής, οι οποίοι επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω της έντονης οικονομικής δυσπραγίας. Επιπλέον όσοι ενδιαφερόμενοι δεν θα επιλεγούν για πλήρη υποτροφία, η ΣΒΙΕ θα χορηγήσει αυτόματα 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα φοίτησης, προκειμένου να σπουδάσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην κοινωνική υπηρεσία του οικείου τους δήμου μέχρι τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις στα γραφεία της ΚΕΔΕ την Τρίτη 6 Οκτωβρίου.  

Οι δικαιούχοι θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν  την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υπότροφοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα του Τομέα Υγείας, Αισθητικής και Παιδαγωγικών και κατά την αποφοίτησή τους να πάρουν αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο και προοπτική άμεσης απορρόφησης, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Ειδικότερα οι ειδικότητες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν οι υπότροφοι σπουδαστές είναι οι ακόλουθες:

Ø Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων (Μικροβιολόγου)

Ø Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου

Ø Βοηθός Νοσηλευτικής ΜΕΘ

Ø Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής

Ø Βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας

Ø Βοηθός Φυσικοθεραπείας

Ø Βοηθός Εργοθεραπείας

Ø Βοηθός Φαρμακοποιού-Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών

Ø Βοηθός Οδοντικής Τεχνολογίας

Ø Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας

Ø Βοηθός Οπτικής – Οπτομετρίας                        

Ø Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Ø Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο