Παραδόθηκε η νέα παιδική χαρά στην Πλατεία ΗΣΑΠ

Print Friendly, PDF & Email


«Παραδίδουμε σήμερα ένα χώρο όπου με ασφάλεια μπορούν τα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι τους και να χαρούν το όμορφο περιβάλλον της Πλατείας», τόνισε ο κ. Πατούλης.
|download file .jpg 182 KB|


Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει και ομορφαίνει την πόλη, μια νέα παιδική χαρά στην Πλατεία ΗΣΑΠ, παραδόθηκε στους κατοίκους του Αμαρουσίου και τα παιδιά τους.
|download file .jpg 213 KB|


Έργα που ομορφαίνουν το ΜαρούσιΈνα ακόμη έργο που δίνει περισσότερες επιλογές διασκέδασης & ψυχαγωγίας στις οικογένειες της πόλης μας ενώ ταυτόχρονα την ομορφαίνει, παραδόθηκε από το Δήμο Αμαρουσίου.


Πρόκειται για μια νέα παιδική χαρά στην Πλατεία του ΗΣΑΠ, η οποία κατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, και τέθηκε στη διάθεση των μικρών μας φίλων το Σαββάτο 12 Ιουνίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, εγκαινιάζοντας την παιδική χαρά, ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους των εξωτερικών συνεργείων που εργάστηκαν για την κατασκευή της παιδική χαράς τονίζοντας: «Παραδίνουμε σήμερα στους κατοίκους της πόλης και στα παιδιά, μια παιδική χαρά η οποία έλειπε από την Πλατεία ΗΣΑΠ. Κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον, διαθέτοντας τους ένα χώρο όπου με ασφάλεια μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους και να χαρούν το όμορφο περιβάλλον της Πλατείας, που πρόσφατα άλλωστε ανακαινίσθηκε».


Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Ρ.Χαλιώτη και Επ.Γαρδέλης, οι Δημ.Σύμβουλοι κ.Ν.Πέππας, Σ.Σταθούλης, Αν.Παρτσινέβελος, Θ.Βελλής, Γ.Πουλόπουλος.


Μετάβαση στο περιεχόμενο