Παραδόθηκε από τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη η νέα στέγη στους προσκόπους του 1ου Συστήματος Αμαρουσίου και το παρακείμενο γήπεδο μπάσκετ στον Άγιο Θωμά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την εφημέριο του Αγίου Θωμά και τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Αμαρουσίου Μ. Κοτωπόδη, στην τελετή παράδοσης για τη νέα στέγη των προσκόπων και το γήπεδου μπάσκετ στην περιοχή του Αγίου Θωμά.
|download file .jpg 146 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος Ε. Αναγνώστου και τον Αρχηγό Μ. Κοτώποδη κόβει την κορδέλα των εγκαινίων της νέας στέγης τω προσκόπων στον ʼγιο Θωμά.
|download file .jpg 122 KB|


Τη νέα στέγη στους προσκόπους του 1ου Συστήματος Αμαρουσίου και το παρακείμενο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Αγίου Θωμά, παρέδωσε στους νέους της  πόλης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Το κτήριο του πρώην Βρεφονηπιακού Σταθμού μετά την ανακαίνισή του, έγινε ένας φιλόξενος χώρος δημιουργίας και ψυχαγωγίας για τα μέλη της λέσχης του 1ου Συστήματος προσκόπων, όπως και το γήπεδο μπάσκετ, το οποίο είναι στη διάθεση των αθλητικών Ακαδημιών του Αθλητικού Οργανισμού, όσο και των αθλητικών σωματείων της πόλης.


Στην λιτή τελετή παράδοσης, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Μιχάλης Κοτωπόδης, αφού αναφέρθηκε στην 95χρονη ιστορία του 1ου Συστήματος Προσκόπων εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο, επισημαίνοντας ότι ‘σε  μία δύσκολη περίοδο για το 1ο Σύστημα, έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα στέγασης μας. Μέσα στο καλοκαίρι, με ενέργειες του βρέθηκε ο χώρος στέγασης, ανακαινίστηκε και σήμερα έχουμε αυτή εδώ την ωραία λέσχη, που παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά για παιχνίδι, χαρά και δημιουργία.’                          
Τις ευχαριστίες στον κ. Πατούλη εξέφρασε επίσης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος Ελευθερία Αναγνώστου υπογραμμίζοντας ότι ‘ο κ. Δήμαρχος ακούμπησε στο πρόβλημα με ευαισθησία, ώστε να δημιουργηθεί αυτή η ζεστή γωνιά για παιχνίδι, χαρά και δημιουργία.         


Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε ότι ‘στόχος μας είναι σε κάθε γειτονιά της πόλης να δημιουργήσουμε χώρους δημιουργίας και άθλησης. Θέλουμε οι νέοι της πόλης μας να έχουν στη διάθεσή τους  όλα τα μέσα που θα τους βοηθήσουν στην πνευματική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη. Θεωρώ ότι η προσφορά σας στους νέους της πόλης είναι σημαντική και εμείς θα είμαστε κοντά σας να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια.’ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο