Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ.Πατούλη στους κατοίκους της γειτονιάς του Νέου Τέρματος, η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Δωδεκανήσου

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 82Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραδίδει στους κατοίκους και στα παιδιά   του Νέου Τέρματος τη νέα παιδική χαρά στην πλατεία Δωδεκανήσου.

 
|download file .jpg 147Kb|Η νέα παιδική χαρά στην πλατεία Δωδεκανήσου. 
|download file .jpg 149Kb|


Μία νέα παιδική χαρά στην πλατεία Δωδεκανήσου παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στους κατοίκους της γειτονιάς του Νέου Τέρματος, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010.

Με την εγκατάσταση της νέας παιδικής χαράς, η πλατεία Δωδεκανήσου η οποία αναβαθμίστηκε πριν ένα χρόνο μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της, γίνεται πόλος έλξης για τα παιδιά κάθε ηλικίας στη γειτονιά του Νέου Τέρματος.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε τη συνέπεια με την οποία η Δημοτική Αρχή υλοποιεί όσα υπόσχεται. «Η λειτουργία της νέας παιδικής χαράς έρχεται να συμπληρώσει την παρέμβασή μας στην πλατεία Δωδεκανήσου, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, προσφέροντας δημιουργική διέξοδο στα παιδιά της γειτονιάς.

Στις προτεραιότητες μας – τόνισε ο κ. Πατούλης- βρίσκονται οι ανάγκες του παιδιού και της οικογένειάς του και στόχος μας είναι κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου να έχει το δικό της Παιδικό Σταθμό, τη δική της παιδική χαρά, το δικό της χώρο άθλησης.»

Όσον αφορά στα άλλα έργα υποδομής που έχουν υλοποιηθεί στη γειτονιά του Νέου Τέρματος ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα έργα οδοποιίας, διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών, στην κατασκευή αγωγού ακαθάρτων στην οδό Ηρακλείου και στη σύνδεση δεκάδων νοικοκυριών με το δίκτυο αποχέτευσης. Επίσης στην ανακατασκευή του προαύλιου χώρου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και στην τοποθέτηση νέων πινακίδων οδοσήμανσης.

«Με τη δική σας στήριξη και ετυμηγορία -σημείωσε ο κ.Πατούλης- τα επόμενα χρόνια η πόλη μας θα γίνει πραγματικά ανθρώπινη, πρότυπο πόλη στην Αττική.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο