Παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ένας νέος χώρος πρασίνου και αναψυχής στους κατοίκους της γειτονιάς Αναβρύτων & Νέας Λέσβου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραδίδει  το νέο πάρκο  στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου & Τσακάλωφ στους κατοίκους της γειτονιάς των Αναβρύτων  – Νέας Λέσβου.
|download file .jpg 162Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους κατοίκους κατά την παράδοση του νέου χώρου πρασίνου και αναψυχής.
|download file .jpg 151Kb|


Τα παιδιά χαίρονται το παιχνίδι στη παιδική χαρά που λειτουργεί στο νέο πάρκο στην περιοχή Αναβρύτων – Κτήμα Βορρέ.
|download file .jpg 165Kb|


Ένα νέο πάρκο στη συμβολή των οδών Παναναστασίου, & Τσακάλωφ στην περιοχή Αναβρύτων – Κτήμα Βορρέ παραδόθηκε στους κατοίκους, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης. Στο χώρο οι μικροί φίλοι της γειτονιάς θα μπορούν να χαρούν το παιχνίδι, καθώς τοποθετήθηκε και λειτουργεί παιδική χαρά.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στην περιοχή,που ενισχύει το πράσινο, αναβαθμίζει την αισθητική εικόνα της γειτονιάς και προσφέρει στους κατοίκους τη δυνατότητα συνάντησης και επικοινωνίας με τους γείτονες στον ελεύθερο χρόνο τους.


Η σημαντική αυτή παρέμβαση, όπως και τα εκατοντάδες άλλα έργα υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια στις γειτονιές της πόλης υπηρετούν το όραμα του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη να ξαναγίνει το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη, με πιο λειτουργικές, πιο όμορφες και πράσινες γειτονιές.


Το νέο χώρο πρασίνου και αναψυχής παρέδωσε στους κατοίκους ο Δήμαρχος  κ. Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Μαραγκάκη και των Δημοτικών Συμβούλων Ν. Γαρδέλη, Αντ. Παρτσινέβελου, Δ. Καμπούκου και Κ. Ιωάννου. 


«Το έργο αυτό – τόνισε ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του – είναι το ελάχιστο μπροστά σ’ αυτά που έχουμε σχεδιάσει για το Μαρούσι και τις γειτονιές. Θέλουμε κάθε γειτονιά να είναι αυτόνομη, να έχει το δικό της Βρεφονηπιακό Σταθμό, το δικό της ΚΑΠΗ, το δικό της πάρκο τη δική της παιδική χαρά.»

Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται, ο Δήμος Αμαρουσίου όπως και όλοι οι Δήμοι της χώρας θα κληθούν να λειτουργήσουν κάτω από το νέο θεσμικό πλαίσιο που επιβάλλει η εφαρμογή του Καλλικράτη, με περιορισμένη τη χρηματοδότηση από την κεντρική εξουσία. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η πόλη χρειάζεται μια ικανή, έμπειρη και αποτελεσματική Δημοτική Αρχή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μια μέρα.

Η δική μας Διοίκηση διαθέτει και γνώση και εμπειρία και έχει αποδείξει ότι είναι έντιμη, ικανή και αποτελεσματική στη διαχείριση των τοπικών ζητημάτων. Αισιοδοξώ ότι η ικανοποίηση από το έργο μας θα επιβραβευτεί με τη νέα ψήφο εμπιστοσύνης. Και σας υπόσχομαι ότι το έργο που σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε θα είναι αυτό που αξίζει σε εσάς και στα παιδιά μας.»  

Μετάβαση στο περιεχόμενο